ICT-materiaal

Inzamelen van klein ICT-materiaal (AEEA’s) doe je samen!
background
Recyca organiseert samen met de inzameling van lege cartridges ook een inzamelactie van klein ICT-materiaal. (kleine elektrische en elektronische apparaten, de zogenaamde AEEA’s). Dit schooljaar organiseren we inzamelweken op school.
Verhoog je kans op één van onze prachtige prijzen!

Dit schooljaar organiseren we opnieuw een wedstrijd. Maak nog meer kans die te winnen door naast lege cartridges ook inzamelweken te organiseren op school voor kleine elektrische en elektronische apparaten (AEEA’s), kabels, muizen, toetsenborden...

Hoe werkt het?

Alles staat piekfijn uitgelegd op de ICT-pagina's op onze website recyca.be.

Ruil kleine AEEA’s in voor BAERT-punten

Elke kilo ingezameld materiaal levert punten op. Een ton materiaal levert de school 600 punten op ofwel € 150.

Vergoedingen voor lege cartridges en klein ICT-materiaal worden omgezet in punten, die u dan kan inwisselen bij Baert. Bestelt u sportuitrusting of toch liever didactisch materiaal voor de klas? Het kan allemaal en neem zeker een kijkje bij Baert. Registreer uw school en Recyca doet de rest. Om de punten in te ruilen, logt u gewoon in met de persoonlijke inlogcode die u na de registratie ontvangt.

De scholenwedstrijd start op 15 september 2017 en loopt tot 30 juni 2018. Midden september worden de winnaars dan bekend gemaakt.