Scholen

Inzamelen van lege cartridges doe je samen!
background
Vorig schooljaar maakten we tal van scholen blij met mooie prijzen dankzij de inzameling van lege cartridges én klein ICT-materiaal.

Gemeentelijke Kleuterschool, Heers • Gemeentelijke Basisschool Kweekstraat, Wevelgem • Basisschool Atheneum, Veurne • GO! Atheneum, Brasschaat • Basisschool Bengel, Lokeren

Maak opnieuw kans op prachtige prijzen geschonken door BAERT!

Ook in schooljaar 2017 -2018 organiseren we een scholenwedstrijd met prachtige prijzen. Die schenken we aan de scholen die per leerling het hoogst aantal cartridges en klein ICT-materiaal inzamelen. Dat betekent dat ook dit schooljaar iedere school, groot of klein, evenveel kans maakt om te winnen. Niets staat uw deelname dus in de weg.

Ruil lege cartridges en klein ICT-materiaal in voor BAERT-punten

Vergoedingen voor lege cartridges en klein ICT-materiaal worden voortaan in punten uitgedrukt, die u dan kan inwisselen bij Baert. Bestelt u sportuitrusting of toch liever didactisch materiaal voor de klas? Het kan allemaal en neem zeker een kijkje bij Baert. Registreer uw school en Recyca doet de rest. Om de punten in te ruilen, logt u gewoon in met de persoonlijke inlogcode die u na de registratie ontvangt.

De scholenwedstrijd start op 15 september 2017 en loopt tot 30 juni 2018. Midden september worden de winnaars dan bekend gemaakt.