Baert

Vernieuwend, inspirerend en competitief.
background
Ons bedrijf BAERT is een gespecialiseerde leverancier aan basisscholen, kinderopvang en logopedie. We leveren schoolbenodigdheden, didactische materialen, creatieve knutsel- en bewegingsartikelen en schoolmeubilair. Ook in de logopedische wereld zijn we gekend als uitgever van o.m. Logo-Art en Transparant.

Ons aanbod wil origineel zijn, fris, en inspirerend. Daarom brengen we ook élk jaar een nieuwe dynamische catalogus met dit jaar zelfs 800 echt vernieuwende producten. Baert wil ook competitief zijn met prijzen: meer dan 600 artikelen werden dit jaar in prijs verlaagd t.o.v vorige catalogus.

Het is voor ons prettig te weten dat onze materialen ook in ontwikkelingsprojecten in de D.R. Kongo, Mali, Ecuador, Ghana, goede diensten bewijzen. Er is in de derde wereld nog wel ruime nood aan onderwijs en kennis.

Baert wil een dynamisch en ondanks de leeftijd van haast 100 jaar, jong bedrijf zijn. Ten dienste van onderwijs en kinderopvang in België en Nederland.

En tenslotte, deze website is een dynamisch en up-to-date communicatiemiddel Bezoek hem regelmatig. Al was het maar voor de promoties en koopjes...